Moj internet dnevnik
Marijaterezija
 
UVOD

         

  U Nizozemskoj kozja gripa!!! Što će se dogoditi kod nas???? Sprema li se moj omiljeni u kupnju?????            


                 
OPET SE SELIM
Stvarno sam Pero Pegula pravi pravcati. Ili sve ima svoj rok trajanja pa i blog. Stariji blogeri znaju da mi se i prvi blog marijaterezija pokvario i nisam se mogla služiti njim gotovo mjesec dana, vraćen mi je sa greškama koje ja kao blogerica nisam mogla otkloniti . Na njemu je ostalo
                                          38 687 vaših posjeta
                                             7 454 komentara
 Otvorila sam marijaterezija1 i evo ona se na moju veliku žalost pokvarila. U totalnom rasulu je, arhiva, brojač ,statistike, linkovi i da ne nabrajam tu mi je vaših dragocjenih 
                                            27 184 posjeta
                                              7  594 komentara
  evo me opet na novoj lokaciji , vjerujem da se neću morati ponovo seliti tako skoro i da je ovo konačno.
 Nova adresa je

                                     http.//marijaterezija2.bloger.hr/             
                                                                                             
Blog
ponedjeljak, listopad 18, 2010
 

    Bajke koje su mi pričali kad sam bila dijete već sam zaboravila, njihov smisao koji je i te kako važan izbacila sam iz misli..Okupirale su me neke druge stvari knjige, način života i razmišljanja.

    Od kuda sad car Trojan i njegove uši. Glupo?.U današnjoj eri komunikacije u trendu telefona i razno raznih pomagala car Trojan., i frulica.

    Svoje ponašanje, nepravdu, i bol koje nanosimo jedni drugima sa svojim pričama ogovaranjem i lažima od cara Trojana do dana današnjeg nismo promijenili, ostali smo samo ljudi sa svim svojim manama i zloćom.

    Bajkama nam više ne vladaju nepostojeći carevi i princeze nego mi obični ljudi, prepričavamo ih rastežemo protežemo uživamo u njima i ne mislimo kako pri tome nekom nanosimo bol. Kunemo se u prijateljstvo, ponosimo njime zapravo smo ga sveli na klik miša, ili u najboljem slučaju telefonski poziv,riječi koje izgovaramo nisu više ono što mislimo nego ono što bi sugovornik želio čuti. Koliko i sama učestvujem u tome??

   Do sad puno puta nisam iskreno rekla svoje mišljenje,trebalo mi je vremena da se odlučim . Lakše je bilo ići linijom manjeg otpora, utabanim stazama .

    Sjećanje na bajku o Caru Trojanu vratilo mi je samopouzdanje.

      Znam svoj put . ..Kako će me shvatiti oni kojima roditelji nisu pričali bajke pune mudrih misli? Kao ono u laži su kratke noge ili zaklela se zemlja raju da se sve tajne doznaju, ne znam.

      Ja sam prvi korak odlučila napraviti po mudrom savjetu iz nepresušne riznice bajki ..

      Prijatelje biram sama, ostalo sam dobila rođenjem.

marijaterezija1 @ 12:00 |Komentiraj | Komentari: 23 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.